Meest recente berichten

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam
Title Image

Spoedcursus SDEN 2 – voor bedrijven

Het belang van een goed verhaal

Het verhaal achter wijn wordt steeds belangrijker. Mensen willen niet zomaar een glas wijn, ze willen weten hóe die wijn in hun glas is beland. Dat het van druiven gemaakt is die van eeuwenoude wijnstokken uit de glooiende heuvels van Toscane komen, bijvoorbeeld.

Voor medewerkers van bedrijven in de wijn- en horeca branche (account managers, slijterijmedewerkers of bedieningspersoneel bijvoorbeeld), wordt het daarom steeds belangrijker dat ze het verhaal achter de wijnen kunnen overbrengen. Zo laten ze ten eerste zien dat ze genoeg kennis in huis hebben. Bovendien helpen ze mensen sneller naar een passende fles wijn in het soms overweldigende aanbod.

Er is alleen één probleem…

Wijnopleidingen en -cursussen helpen om je medewerkers te trainen. Enerzijds om dat mooie verhaal aan de klant te vertellen, anderzijds om goed advies te geven als de klant door de bomen het bos niet ziet. Bovendien zijn ze belangrijk voor de geloofwaardigheid. Het nadeel is alleen dat zo’n wijnopleiding soms veel tijd kost.

Spoedcursus wijn (SDEN 2) voor bedrijven

Ik kan me voorstellen dat het voor jullie organisatie belangrijk is dat werknemers snel inzetbaar zijn. Daarom heb ik een spoedcursus wijn op SDEN 2 niveau in het leven geroepen – speciaal voor werknemers van bedrijven in de horeca- en wijnbranche.

Het voordeel van een spoedcursus is, dat het werknemers helpt om sneller hun kennis op orde te hebben. Deze spoedcursus verschilt van reguliere wijncursussen doordat:

  • We alléén de informatie bespreken die ze moeten kennen voor het examen. Niets meer en niets minder;
  • We tips en tricks doornemen die de werknemers helpen om de informatie sneller en beter te onthouden;
  • We heel veel meerkeuze proefexamens oefenen. Het echte examen bestaat ook uit meerkeuze vragen en ik heb gemerkt dat dit de meest efficiënte manier is om te leren voor het examen.
  • De cursus veel korter is: de spoedcursus neemt maar één dag in beslag.

Hoe ziet dat eruit?

  • De cursus kan gehouden worden bij jullie op locatie (of in overleg op een andere locatie);
  • Datum in overleg (weekenden ook mogelijk);
  • Er kunnen maximaal 20 medewerkers meedoen met één spoedcursus;
  • Koffie, thee, lunch en wijnen zitten nog niet inbegrepen in de prijs. In overleg kan ik dit voor jullie regelen, maar ik kan me ook voorstellen dat jullie dit liever zelf doen.
Datum & locatie: in overleg
Prijs: 295 euro per persoon* (excl. BTW)
* Let op: Vanaf 10 medewerkers of meer gaat de totaalprijs omlaag met 20%.

Interesse?

Wil je een spoedcursus SDEN 2 voor je medewerkers boeken? Of heb je nog een aantal vragen die je wilt doornemen? Ik hoor graag van je. Je kunt me mailen op annerieke@vatopwijn.com, bellen op 0638694141, of vul het formulier hieronder in. Ik reageer altijd binnen één werkdag.