Nieuw:

De Ultieme Gids ter Voorbereiding op het SDEN 3 examen

Als je een wijnexamen gaat doen word je als het ware weer teruggeworpen in de schoolbanken: kaarten uit je hoofd leren, druiven, soorten wijn, noem maar op.

Het probleem is dat er zoveel informatie beschikbaar is, dat soms onduidelijk is waar je moet beginnen. Want wat is belangrijk voor het examen?

Daarom heb ik deze Ultieme gids ter voorbereiding op het SDEN 3 examen gemaakt: een eBook met 85 pagina’s met alle informatie die je voor het SDEN 3 examen nodig hebt: niets meer en niets minder. Bovendien krijg je toegang tot interactieve kaarten met álle wijngebieden die je moet kennen en meer dan 160 extra oefenexamenvragen (bovenop deze gratis SDEN 3 oefenexamenvragen) om supereffectief te studeren voor het examen. 

Deze examengids bestaat uit:

  • Een logisch gestructureerde samenvatting waarin duidelijk staat aangegeven wat je moet kennen voor het examen. Niets meer en niet minder. Deze samenvatting heb ik stap voor stap gemaakt aan de hand van de meest recente officiële eindtermen voor het SDEN 3 exameneisen. De termen die je moet kennen staan dikgedrukt, zodat je meteen weet wat je moet onthouden. Bovendien kun je, omdat het een e-Book is snel ‘Control+F’en als je iets wilt opzoeken. Heel handig! 
  • Interactieve Google Maps kaarten met alle wijngebieden die je moet kennen en hun belangrijkste kenmerken. Het wijnexamen bestaat voor een groot deel uit het herkennen van gebieden en hun belangrijkste druiven. Deze kaarten geven je een goed overzicht.

Prijs: 79 euro (incl. BTW*)

* Ben je ondernemer? Dan gaat de BTW van 21% er dus nog van af. Vul bij het afrekenen de benodigde gegevens in en je ontvangt meteen een BTW factuur.

Klik op bovenstaande afbeelding voor een inkijkexemplaar.

Klinkt goed?

Met een paar drukken op de knop heb je hem in huis.
Laat je e-mailadres achter, betaal de gids via iDeal en ontvang hem binnen een paar minuten in je inbox.

* Verplicht. De velden hieronder zijn alleen verplicht als je een volledige BTW factuur wilt ontvangen.

Totaal: € -

Blije klanten:

"De ultieme gids om te slagen"

Vandaag te horen gekregen dat ik voor het wijnbrevet ben geslaagd met dank aan deze examengids. Perfecte structuur, goed te navigeren en bevat zeker 80% actuele examenstof. De bijgevoegde oefenvragen gaven een beeld hoever ik was met de theorie zodat ik me nogmaals kon concentreren op mijn 'mindere' thema's ter voorbereiding. Bedankt en keep up the good work!

– John Huyts
"Geslaagd!"

Wat fijn om naast een mooi en interessant boek ook nog een overzichtelijke samenvatting te kunnen gebruiken. Hierdoor kon mijn boek netjes en zonder onderstrepingen blijven en kon ik de belangrijkste onderwerpen goed van de weliswaar interessante maar voor het examen minder belangrijke onderdelen onderscheiden. Bedankt dus voor het ‘voorwerk’ Annerieke. Het heeft er mede voor gezorgd dat ik geslaagd ben voor mijn examen en me met veel plezier verder blijf verdiepen in ‘wijn’.

– Elja van Heteren
"Geslaagd met een 9!"

Het werkte heel goed om de hele stof van de SDEN 3 in zo’n heldere, beknopte vorm nog een keer door te nemen. De proefexamens waren een heel goede check tijdens het leren om te kijken waar nog extra aandacht aan besteed moest worden. Ik heb er veel aan gehad!

– Clara de Nijs - eigenaar Cotidie (Champagne inkoop)
"Alles wat je nodig hebt"

De SDEN 3 examengids heeft mij erg geholpen bij het behalen van mijn wijnbrevet examen. De beknopte informatiegids bevat alles wat je nodig hebt en met de digitale kaartjes is het een perfecte gids om op een iPad te studeren. De examenvragen zijn ruim voldoende om je kennis zelf te kunnen testen.

– Remco Fransen
Geslaagd!

“Veel plezier gehad van de examengids - het leest soepel en is een uitstekende samenvatting - en zo waar geslaagd 😉”

– Marcellus van der Drift

Iets voor jou?

Met een paar drukken op de knop heb je hem in huis.
Laat je e-mailadres achter, betaal de gids via iDeal en ontvang hem binnen een paar minuten in je inbox.

* Verplicht. De velden hieronder zijn alleen verplicht als je een volledige BTW factuur wilt ontvangen.

Totaal: € -

Veelgestelde vragen

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je het examen niet gaat halen met deze gids. Mocht je het — ondanks dat je de gids goed hebt doorgenomen — toch niet halen, dan krijg je inderdaad je geld terug. Neem in dat geval binnen twee maanden na aankoop even met me contact op op annerieke@vatopwijn.com.

Nee. Deze gids is bedoeld als aanvulling op het verplichte materiaal.