Meest recente berichten

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam

Slimmer studeren voor het SDEN 2 examen.

Als je examen gaat doen voor het SDEN 2 wijnexamen word je als het ware weer teruggeworpen in de schoolbanken: kaarten uit je hoofd leren, druiven, soorten wijn, noem maar op.

Het probleem is dat er zoveel informatie beschikbaar is, dat soms onduidelijk is waar je moet beginnen. Want wat is belangrijk voor het examen?

Daarom heb ik deze SDEN 2 Examengids gemaakt: een 46 pagina’s tellend eBook waarin ik aan de hand van de officiële SDEN 2 eindtermen alle benodigde informatie heb verzameld en gestructureerd. Bovendien krijg je toegang tot meer dan 130 oefenexamenvragen om supereffectief te studeren voor het examen. 

Deze examengids bestaat uit:

  • Interactieve Google Maps kaarten. Het wijnexamen bestaat voor een groot deel uit het herkennen van gebieden en hun belangrijkste druiven. Deze kaarten geven je een goed overzicht.

Prijs: 59 euro (incl. BTW*) 

* Ben je ondernemer? Dan gaat de BTW van 21% er dus nog van af. Laat me na je aankoop meteen even weten dat je een factuur nodig hebt, dan stuur ik je die meteen op :). 

Klik op bovenstaande afbeeldingen voor een inkijkexemplaar.

Klinkt goed?

Met een paar drukken op de knop heb je hem in huis:

Gemakkelijk betalen met iDeal.
Laat je e-mailadres achter en je ontvangt de gids in je inbox. 

Totaal: € -

Wat anderen erover zeggen:

"Een aanrader voor iedereen!"

Hele fijne en duidelijke examengids. Deze draagt zeker bij voor het examen, een aanrader voor iedereen. Dank je wel!

– Petra Chaigneau-Westdijk
"Goede check"

Handige samenvatting en hele nuttige en representatieve proefexamens. Deze waren voor mij een goede check op de beheersing van de stof.

– Jeroen Degen
"Aanrader!"

Handige en bondige samenvatting, goed leesbaar en compleet. Een aanrader voor iedereen die SDEN 2 wil begrijpen en het examen wil halen!

– Zjèf Budé - Vinoloog i.o.

Veelgestelde vragen

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je het examen niet gaat halen met deze gids. Mocht je het — ondanks dat je de gids goed hebt doorgenomen — toch niet halen, dan krijg je inderdaad van ons je geld terug. Neem in dat geval binnen twee maanden na aankoop even met ons contact op.

Nee. Deze gids is bedoeld als aanvulling op het verplichte materiaal.